розпашні вуличні ворота на замовлення - фото, ціна

Дистанційне керування в'їзною конструкцією значно підвищує експлуатаційний комфорт. Автоматизація розстібних стулок користується популярністю не лише на промислових об'єктах, а й у приватному секторі. Список пропозицій на сучасному ринку розширюється і стають доступними як преміальні рішення, так і більш бюджетні аналоги. У категорії дорогих, але функціональних та довговічних моделей представлена автоматика для розпашних воріт від італійського заводу CAME. Для замовлення є всі види механізмів, включаючи важільну колекцію FERNI. Причому пропонують як окремі електроприводи, так і комплекти з додатковими опціями.

распашные ворота - оцинкованная сталь - установка под ключ

Це цікаво:

фото красивых ворот - купить уличные ограждения - недорого - харьков - одесса - днепр

elektroprivod dlya raspashnyih vorot-ustanovka-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ЯК ФУНКЦІОНУЄ ВАЖЕЛЬНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВОРІТ?

Автоматична система такого типу монтується на широкі опори, що виконуються не з металу, а з каменю чи цегли. Конструктивно механізм і двох важелів, скріплених шарніром. Для кожного з полотен призначається власний пристрій. Також привід низької потужності може встановлюватися і на хвіртки, що окремо стоїть. Вибір оптимальної моделі повинен базуватись на таких параметрах як ширина, висота та маса стулок. Використання автоматичного керування зберігає та часто продовжує експлуатаційний ресурс конструкції. Для подачі команд можуть застосовуватися дистанційні пульти, віддалений контроль мобільного пристрою, ключі-кнопки.

avtomatika dlya vorot raspashnogo tipa-Kiev, Dnepr, Odessa

kupit nedorogo privod dlya vorot-avtomatika dlya raspashnyih vorot

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ РОЗПАШНОЇ АВТОМАТИКИ CAME

Важільна колекція FERNI розрахована на стулки шириною до 4 м та масою до 800 кг залежно від обраної моделі. Обладнання здатне відкривати полотна всередину або назовні, а в аварійній ситуації переводиться в ручний режим керування. Корпус моделей FERNI виконаний з анодованого алюмінію зі зручними дверцятами для доступу до системи розблокування. Для замовлення доступна версія із підвищеною швидкістю роботи – 18 сек. Приводи розраховані як у інтенсивну експлуатацію, і на частоту 30%. Ця колекція ідеальна для в'їзних систем, які монтуються на великі стовпи з каменю або цегли. Обладнання практично не потребує технічного обслуговування. Механізм для воріт відкриває стулки на кут до 90 градусів. Функція прискорення та уповільнення швидкості руху стулки вбудована у систему.

купить недорого привод для ворот-автоматика для распашных ворот

italyanskiy privod na vorota dlya v'ezda-ustanovka-dostavka

КОМПЛЕКТАЦІЯ АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВУЛИЧНИХ ВОРІТ З РОЗПАШНИМИ СТУЛКАМИ

Стандартно в наборі представлені два електроприводи, що самозамикаються з кінцевиками, панель управління в коробі з трансформатором, одноканальний внутрішній приймач і пульт ДУ. Пропонується багатофункціональна версія з радіодекодером, дисплеєм та самодіагностикою пристроїв безпеки. Як аксесуари доступні плата аварійного живлення для підключення та зарядки двох акумуляторів, лівий і правий важіль передачі з напрямної, електрозамок одно- і двоциліндровий. Можна також встановити систему дистанційного розблокування за допомогою індивідуального ключа. Пристрій демонструє повністю безшумну роботу, високий рівень захисту від зовнішнього впливу та продуману зручність монтажу. Встановити механізм можна на стовпи завтовшки до 800 мм. Також пропонується додатково монтувати фотоелементи та сигнальну лампу для підвищення безпеки роботи.

Ще одним італійським виробником систем автоматизації високого рівня є завод NICE. Розстібні електроприводи представлені як важільними, так і лінійними механізмами: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/nice-avtomatika-dlya-raspashnyh-vorot. Устаткування також характеризується меншою вартістю, ніж продукція CAME. Важельні моделі підійдуть для стулок до 3.5 м із суцільною зашивкою.

как выбрать автоматику на ворота распашного типа - установка

монтаж привода на ворота распашного типа - установка автоматики с гарантией - днепр

ДЕ ЗАМОВИТИ АВТОМАТИКУ ДЛЯ В'ЇЗДНИХ ВОРІТ ЗІ ВСТАНОВЛЕННЯМ ПО УКРАЇНІ?

Важільні моделі розраховані на монтаж на широких опорних стовпах, в інших випадках рекомендується вибрати лінійні електроприводи. Фахівці «Завод воріт Київ» готові допомогти вам у пошуку кращого рішення виходячи з екслуатаційних та монтажних умов, а також відповідно до персонального бюджету. В якості послуги на запит надається і оперативна установка. Якщо вам сподобалася італійська автоматика для воріт, ціна її може бути знижена за умови замовлення у виставковому салоні на вул. Велика Окружна, 4. Рекомендується встановлювати привод безпосередньо з в'їзною системою. Щоб дізнатися додаткові дані про автоматику для складних воріт та систем з іншими механізмами дії, зверніться до наших співробітників за консультацією: +380671121704, +380503562116.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота